Technologiák

Technologiák:

Ha cserben hagyták a házi praktikák a dugulás megszüntetésében, akkor szakemberre van szüksége aki a szaktudásával és a korszerű gép parkjával segít a dugulás megszüntetésében.

Ezek vagyunk mi !!! Duguláselhárítás Tárnok 1 órán belül

Az alábbi 21. századi technológiát , felszereltséget használjuk.

Spirálos csőtisztító eljárás, ezek különbözik vastagságú, és a cső átmérőjéhez igazodó méretűek. Ezeket a spirálokat elektromos duguláselhárító gép hajtja.

Alkalmazási területe:

 • Kültéri duguláselhárítások és beltéri duguláselhárításokhoz egyaránt alkalmazható.
 • Beltéri duguláselhárítás: Konyhai, és fürdőszobai lefolyó vezetékek dugulnak el, de gyakori a wc eldugulása is. Ezekhez ha csak duguláselhárításról van szó megfelelő eszköz egy nagy ipari pumpa amivel 5 méterig kitudjuk szívni a dugulást. Viszont ha makacsabb dugulásról van szó ami több mint öt méter és azt is szeretnénk hogy a lerakódás teljes keresztmetszetben kitisztuljon a vezetékből a motoros csőgörényt kell alkalmazni.
 • Kültéri dugulások: udvari vezetékek tisztítása, eső elvezető csatorna csövek takarítása, ezek esetében megfelelő tisztító fej kiválasztásával a csővezetékben nem csak a dugulást hárítja el hanem a csatorna vezetéket teljes keresztmetszetében áttakarítja.


Kültéri vezetékek tisztítására kitűnően alkalmazható, a womás csatornatisztító amivel minden típusú iszapos lerakódást ki lehet takarítani a csővezetékből amit spirálos technológiával nem.

AZ ELVÉGZETT MUNKÁNK UTÁN 30 NAPOS GARANCIA! HÍVJON, HOGY SEGÍTHESSÜNK!
Visszahívás kérelem:
Email *
Milyen szolgáltatást után szeretne érdeklődni?


Bármi más információ (telefonszám) • Partnerünk:

  Duguláselhárítás Törökbálinton és környékén:

  Duguláselhárítás Törökbálint

  Törökbálint sem kivétel sajnos ott is elég gyakorta a dugulás a wc, lefolyó, mosogató-ban. Mivel Törökbálint már pest megyében egy kertes övezet ezért itt a kertekben is szokott probléma lenni. Nagyon sok cég inkább Budapesten és pár km-es vonzáskörzetében dolgozik csak és a pest megyei településekkel nem foglalkoznak. Nálunk ez nem így van! Cégünk Törökbálinton is dolgozik és nem plusz harmincezer forint benzin költséggel. Győződjön meg róla keressen minket Törökbálinton, weboldalunk: Duguláselhárítás Törökbálint, az áraink a földön járnak.

 • Partnerünk:

  Zongora, bútor szállítás:

  zongora, bútor szállítás

  Egy szó 3x: speciális, speciális, speciális. A zongora és a bútor szállítás eléggé speciális dolog így nem érdemes vele próbálkozni, hogy hátha sikerűl. Kollégáink képzett rakodó munkások így nekik gyerekjáték biztonságosan eljuttatni A pontból B pontba a drága zongorát vagy bútort. A zongora, bútor szállítás árainkat a megkeresés után telefonon vagy e-mailben tudjuk megmondani bizonyos kérdések megválaszolása után.

 • Partnerünk:

  Duguláselhárítás olcsón

  Duguláselhárítás olcsón

  Olcsó, olcsó, olcsó ez minden ember álma. Amióta létezik a pénz azóta nagyon nehezen adjuk ki a kezünkből. A duguláselhárítás az egész országban drága és összeségében egységes (mindenhol azonos árakon dolgoznak a szakemberek). A Bl-promt kft. nem drágán hanem olcsón ajánlja a szolgáltatásai még a nevünkben is benne van. Igaz hogy nagyon közel vagyunk az átlag árakhoz de azért még sem teljesen ott. Hol végzünk duguláselhárítást? Mikor végzünk? mennyiért végzünk? Minden kérdésre megadjuk a választ a következő weboldalon: Duguláselhárítás olcsón

 • Partnerünk:

  Társasházkezelő Pest megyében:

  Provi-Domus társasházkezelő Kft.

  A Provi-Domus társasházkezelő Kft. óriási tapasztalattal és a háta mögött számos társasház kezeléssel büszkélkedhet. Nem csak a mindennapos vagy időszakos problémákat oldjuk meg a számvizsgálaton kívül, hanem teljes körűen képzettek vagyunk felújításokban is. Nincs megelégedve az előző közös képviselő munkájával? Gondjai vannak a szomszédokkal de a közös képviselő nem cselekszik? Akkor próbáljon ki valami újat és valami jobban mert cégünk kifejezetten erre szakosodott.

 • Partnerünk:

  Womas duguláselhárítás 2017-ben:

  Womas duguláselhárítás

  Magát a duguláselhárítást sok ember ismeri már sajnos vagy nem sajnos. Az, hogy milyen eszközökkel végzik el a duguláselhárító szakemberek a dugulást azt viszont már kevesebben ismerik. A womas duguláselhárítás mint ahogy a nevében is benne van a woma géppel végzik. Mi is az a woma, merülhet fel a kérdés? A Woma valójában egy Németországi székhelyű cég magasnyomású pumáinak, szivattyúinak márkaneve: woma.de. A duguláselhárítást legtöbb esetben a magasnyomású vízzel végezzük. Ez a víz minden letapadt sarat elér a csőrendszerben, meglehetősen nagy erőhatással kinyom minden dugót a csőrendszerből.