Duguláselhárítás házilag

Duguláselhárítás házilag:

Duguláselhárítás házilag Szereld szét a mosogató szifont!
 • Ha hozzáférsz a a mosogató szifonhoz, lefolyóhoz, akkor saját kezűleg is elháríthatod a problémát. Zárd el a mosogató csapot,vagy sarokszelepet tegyél a lefolyó szifon alá egy vödröt,vagy lavór.
 • Rongyal vagy fogóval csavard le a szifon hollandiát. A dugulást általában az itt elakadt ételmaradék, zsír okozza.
 • Ha sikerül kitakarítanod, még visszaszerelés előtt engedd meg kicsit a vizet, hogy átmosd a leeresztő szelepet irányítsd a vödörbe, hogy abba folyjon a piszkos víz.
 • A kitakarítás után ugy szereld össze a Mosogató szifonját, hogy minden tömítés jó illeszkedjen és ne eressze el a vizet.
 • A vödröt ne vedd ki a mosogató alól, amíg nem ellenőrizted hogy nem csöpög a szifon! Ha ugyanis ereszt a lefolyó, akkor az azt jelzi, hogy vagy a tömítőgyűrűk vagy elöregedtek, nincs a helyén, vagy nem szorítottad össze rendesen a menetet, csavartad össze megfelelően az alkatrészeket.


WC dugulás leggyakoribb okai:

 • vízkövesedés
 • rosszul beállított lefolyóvezeték
 • ételmaradékok
 • felmosóvízzel kiöntött rongyok
 • intim betétek, törlőkendők elakadása
 • rosszul és kevés vízzel öblítő wc
 • idegen tárgy elakadása (pl.: illatosító kosár)


Egyetlen módon próbálhatja wc-je dugulását megszüntetni, WC PUMPÁVAL.(a vegyszerek teljesen hatástalanok):

 • Engedje tele wc csészéjét vízzel ,majd a pumpa hirtelen fel- le mozgatásával képezzen vákumot. Ha még nem túl nagy a dugulás akkor ezáltal megszüntetheti azt.
 • Nagyobb mértékű dugulás esetében csak átmeneti megoldást jelenthet a wc pumpa használata.
 • A csővezeték belső falára rakodott makacs szennyeződéseket csak megfelelő felszereléssel lehet eltávolítani. Ebben az esetben, kérje duguláselhárító szakember segítségét.


Áraink gép spirállal történő duguláselhárítás esetén:
Szolgáltatások Árak Kiszállás
Non- stop Mosogató dugulás elhárítás 9000 Ft- tol Ingyenes
Wc duguláselhárítás éjjel nappal 9000 Ft -tol Ingyenes
Kád Duguláselhárítás 9000 Ft -tol Ingyenes
Mosdó, Piszoár Duguláselhárítás árak 9000 Ft -tol Ingyenes
Padlóösszefolyó duguláselhárítás 9000 Ft -tol Ingyenes
womás csatornatisztítás 10.000 Ft- tol Ingyenes
Gépi tisztítás falbontás nélkül 9000 Ft -tol Ingyenes
Kerti dugulások elhárítása, kültéri csatorna tisztítás. 9000 Ft -tol Ingyenes


Nyomvonal meghatározás: Telefonos egyeztetés A duguláselhárítás áraink a szükséges le-, felszerelési munkadíjat is tartalmazzák .100% árgarancia! (Nem mondunk más árakat a helyszínen!)

AZ ELVÉGZETT MUNKÁNK UTÁN 30 NAPOS GARANCIA! HÍVJON, HOGY SEGÍTHESSÜNK!
Visszahívás kérelem:
Email *
Milyen szolgáltatást után szeretne érdeklődni?


Bármi más információ (telefonszám) • Partnerünk:

  Duguláselhárítás

  duguláselhárítás

  Nem mindenkinél fordult még elő dugulás a wc-ben vagy bármelyik lefolyóban a lakásban. Akinek még sosem volt annak érdemes utánajárni, hogy hogyan is lehet elkerülni a dugulást mert sajnos súlyos pénzekbe kerül ha eljön a baj. Akinek meg már volt dugulása az tudja, hogy meg kell előzni 1-2 ezer forintért és nem kell kiadni egyszerre 20-30 ezreket, hogy használni tudjuk a wc-t újra. A duguláselhárítás folyamatáról és díjunkról olvashat a weboldalunkon.

 • Partnerünk:

  Éjjeli őrangyal Budapest-en:

  Alexandra sofőr szolgálat éjjeli őrangyal

  Az éjjeli őrangyalok ahogy a nevük is mutatja éjjel jönnek és segítenek a bajban. Akkor ha nincs kit hívni akkor az éjjeli őrangyalok segítenek akik minden éjjel arra várnak, hogy segíthessenek. Az éjjeli őrangyalok nappal is dolgoznak? Természetesen, ez csupán a népi elnevezése a szolgáltatásnak. Az Alexandra sofőr szolgálat éjjeli őrangyal szolgáltatása nem olyan mint az összes többi. A weboldalunkon bővebben tájékozódhat a részletes szolgáltatásaink listájáról.

 • Partnerünk:

  A szakember mindig jól jön a háznál:

  szakember logo

  Aszakember.hu duguláselhárítással foglalkozik és amint a címünkben is lehet olvasni mi szakemberek vagyunk akiknél nincs lehetetlen. A mai világban ahol a virtuális valóság lassacskán a háztartások mindennapjává fog válni, a szakmunkákat egyre kevesebben tudják elvégezni. Már 10 középkorú emberből 8 össze tud rakni egy számítógépet vagy megcsinálni bármit ami számítástechnika de egy vízvezetéket nem tud megjavítani. Cégünk szakemberei nem tudnak számítógépet szerelni de minden mást meg tud javítani a lakásban. Ahogy haladunk a korral egyre jobban ez lesz a tendencia, keressen minket ha szakember-re lenne szüksége.

 • Partnerünk:

  Csonka Edina vagyok kozmetikus:

  Csonka Edina kozmetikus

  Manapság már nem csak a nők hanem a férfiak is járnak kozmetikushoz ezt én is tapasztaltam az ügyfeleim változatosságában. Manapság a sok vegyszer miatt a bőrünket nagyon sok irritáció éri és sajnos kezelésre van szüksége. Illetve a hormonális változásik is nagyon kellemetlenek tudnak lenni. Én egy fiatal vállalkozó vagyok aki Érd-en és Százhalombattán egyaránt dolgozom és várom a kedves ügyfeleket. Folyamatosan képzem magam, hogy a legjobb legyek a szakmámban ami egyben a hobbim is. Szerencsére elmondhatom magamról, hogy a hobbim a munkám. Nézd meg a weboldalam (Csonka Edina kozmetikus) és jelentkezz is be akár.

 • Partnerünk:

  A profizmus belőlünk fakad!

  dugulasprofi.hu

  Válaszd a dugulasprofi.hu csapatát és meglátod, hogy nem viccelünk. Bármilyen dugulásod van mi megoldjuk és még 7 nap garanciát is adunk ( amit nem is kellene a törvény szerint). Nem új cég vagyunk hanem régimotorosok. Nem családi kis egyéni vállalkozók hanem sok kolléga és sok főnök. Egy szónak is 100 a vége válasz minket ha duguláselhárításról van szó, nem fogod megbánni. Nézz körül weboldalunkon is: duguláselhárítás Törökbálint. Egész pest megyében dolgozunk az összes településén.