Duguláselhárítás házilag

Duguláselhárítás házilag:

Duguláselhárítás házilag Szereld szét a mosogató szifont!
 • Ha hozzáférsz a a mosogató szifonhoz, lefolyóhoz, akkor saját kezűleg is elháríthatod a problémát. Zárd el a mosogató csapot,vagy sarokszelepet tegyél a lefolyó szifon alá egy vödröt,vagy lavór.
 • Rongyal vagy fogóval csavard le a szifon hollandiát. A dugulást általában az itt elakadt ételmaradék, zsír okozza.
 • Ha sikerül kitakarítanod, még visszaszerelés előtt engedd meg kicsit a vizet, hogy átmosd a leeresztő szelepet irányítsd a vödörbe, hogy abba folyjon a piszkos víz.
 • A kitakarítás után ugy szereld össze a Mosogató szifonját, hogy minden tömítés jó illeszkedjen és ne eressze el a vizet.
 • A vödröt ne vedd ki a mosogató alól, amíg nem ellenőrizted hogy nem csöpög a szifon! Ha ugyanis ereszt a lefolyó, akkor az azt jelzi, hogy vagy a tömítőgyűrűk vagy elöregedtek, nincs a helyén, vagy nem szorítottad össze rendesen a menetet, csavartad össze megfelelően az alkatrészeket.


WC dugulás leggyakoribb okai:

 • vízkövesedés
 • rosszul beállított lefolyóvezeték
 • ételmaradékok
 • felmosóvízzel kiöntött rongyok
 • intim betétek, törlőkendők elakadása
 • rosszul és kevés vízzel öblítő wc
 • idegen tárgy elakadása (pl.: illatosító kosár)


Egyetlen módon próbálhatja wc-je dugulását megszüntetni, WC PUMPÁVAL.(a vegyszerek teljesen hatástalanok):

 • Engedje tele wc csészéjét vízzel ,majd a pumpa hirtelen fel- le mozgatásával képezzen vákumot. Ha még nem túl nagy a dugulás akkor ezáltal megszüntetheti azt.
 • Nagyobb mértékű dugulás esetében csak átmeneti megoldást jelenthet a wc pumpa használata.
 • A csővezeték belső falára rakodott makacs szennyeződéseket csak megfelelő felszereléssel lehet eltávolítani. Ebben az esetben, kérje duguláselhárító szakember segítségét.


Áraink gép spirállal történő duguláselhárítás esetén:
Szolgáltatások Árak Kiszállás
Non- stop Mosogató dugulás elhárítás 9000 Ft- tol Ingyenes
Wc duguláselhárítás éjjel nappal 9000 Ft -tol Ingyenes
Kád Duguláselhárítás 9000 Ft -tol Ingyenes
Mosdó, Piszoár Duguláselhárítás árak 9000 Ft -tol Ingyenes
Padlóösszefolyó duguláselhárítás 9000 Ft -tol Ingyenes
womás csatornatisztítás 10.000 Ft- tol Ingyenes
Gépi tisztítás falbontás nélkül 9000 Ft -tol Ingyenes
Kerti dugulások elhárítása, kültéri csatorna tisztítás. 9000 Ft -tol Ingyenes


Nyomvonal meghatározás: Telefonos egyeztetés A duguláselhárítás áraink a szükséges le-, felszerelési munkadíjat is tartalmazzák .100% árgarancia! (Nem mondunk más árakat a helyszínen!)

AZ ELVÉGZETT MUNKÁNK UTÁN 30 NAPOS GARANCIA! HÍVJON, HOGY SEGÍTHESSÜNK!
Visszahívás kérelem:
Email *
Milyen szolgáltatást után szeretne érdeklődni?


Bármi más információ (telefonszám) • Partnerünk:

  Duguláselhárítás Törökbálinton és környékén:

  Duguláselhárítás Törökbálint

  Törökbálint sem kivétel sajnos ott is elég gyakorta a dugulás a wc, lefolyó, mosogató-ban. Mivel Törökbálint már pest megyében egy kertes övezet ezért itt a kertekben is szokott probléma lenni. Nagyon sok cég inkább Budapesten és pár km-es vonzáskörzetében dolgozik csak és a pest megyei településekkel nem foglalkoznak. Nálunk ez nem így van! Cégünk Törökbálinton is dolgozik és nem plusz harmincezer forint benzin költséggel. Győződjön meg róla keressen minket Törökbálinton, weboldalunk: Duguláselhárítás Törökbálint, az áraink a földön járnak.

 • Partnerünk:

  Szobafestő mázoló Pest megyében!

  www.szobafesto-fix-aron.hu

  Szerencsére egyre többen csinálnak évente tisztasági vagy rendes festést a lakásban vagy az albérletükben. Erre azért van igazán szükség, hogy ne penészedjen a fal könnyen és komfortosabban érezhessük magunkat. Természetesen nem csak ennyi jó hatása van ennek, részletesebben a weboldalunkon tud utána olvasni erről.  Weboldalunk: www.szobafesto-fix-aron.hu. Szakembereink nem dohányoznak és nem isznak ezért a munkára tudnak koncentrálni ami szerintünk nem hátrány. Ha nem akar bajlódni egy tisztasági festéssel vagy egy nagy lakáskifestéssel akkor szerintünk már tudja kit érdemes hívni.

 • Partnerünk:

  Duguláselhárítás Budakeszi:

  Duguláselhárítás Budakeszi

  Nem csak a fővárosban Budapesten lehet valakinek dugulása hanem bárhol pl: Budakeszi-n is. Cégünk Budakeszi-n is vállal duguláselhárítást legyen az wc, mosogató, kád, zuhanytálca, padló összefolyó stb.. minden féle dugulással elbánunk. Cégünk 2008-óta foglalkozik dugulása hárítással, rengeteg referenciánk is van a weboldalunkon. Látogasson el és még az fix árainkat felől is tud tájékozódni a weboldalunkon: duguláselhárítás Budakeszi.

 • Partnerünk:

  Duguláselhárítás tisztességes áron:

  dugulaselharitasfixaron.hu

  Cégünk több mint 10 éve van a piacon és büszkén mondhatjuk, hogy piacvezető szerepet töltünk be. Számunkra nagyon fontos a megrendelőink véleménye ezért minden elvégzett munkára amit mi végzünk arra 7 nap garanciát adunk. A dugulás nálunk nem problémás mert nálunk van a megoldás. Modern és folyamatosan karbantartott gépeink vannak amit mindig szakszerűen használunk. Látogasson el weboldalunkra: https://dugulaselharitasfixaron.hu ahol tájékozódhat aráinkról és további szolgáltatásainkról.

 • Partnerünk:

  Csonka Edina vagyok kozmetikus:

  Csonka Edina kozmetikus

  Manapság már nem csak a nők hanem a férfiak is járnak kozmetikushoz ezt én is tapasztaltam az ügyfeleim változatosságában. Manapság a sok vegyszer miatt a bőrünket nagyon sok irritáció éri és sajnos kezelésre van szüksége. Illetve a hormonális változásik is nagyon kellemetlenek tudnak lenni. Én egy fiatal vállalkozó vagyok aki Érd-en és Százhalombattán egyaránt dolgozom és várom a kedves ügyfeleket. Folyamatosan képzem magam, hogy a legjobb legyek a szakmámban ami egyben a hobbim is. Szerencsére elmondhatom magamról, hogy a hobbim a munkám. Nézd meg a weboldalam (Csonka Edina kozmetikus) és jelentkezz is be akár.